Το σχολείο μας και το Διεθνές Συνέδριο για τον Αυτισμό και τις Αναπτυξιακές Διαταραχές το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 31/3-1/4/2023, από το ΠΑνεπιστήμιο ΜΑΚεδονίας

Στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας του σχολείου μας με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και με αφορμή την υλοποίηση του Διεθνούς Συνεδρίου για τον Αυτισμό και τις Αναπτυξιακές Διαταραχές , στις 31/3-1/4/2023, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και ενημέρωση στο σχολείο μας, ομάδας συνέδρων . Επικεφαλής της ομάδας ήταν η κ. Συριοπούλου -Δελλή Χριστίνα, Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, Διευθύντρια του εργαστηρίου φάσματος αυτισμού και αναπτυξιακών διαταραχών, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής ,κατεύθυνσης Εκπαίδευσης ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Την ομάδα των Ευρωπαίων συνέδρων υποδέχθηκαν στο σχολείο , ο Διευθυντής, ο Υποδιευθυντής , η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου και η Ψυχολόγος της σχολικής μονάδας.
Έγινε ξενάγηση στους χώρους της σχολικής μονάδας, ακολούθησε ενημέρωση σε θέματα λειτουργίας και εφαρμογής των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των μαθητών των σχολικών μονάδων και γενικότερα σε θέματα ειδικής αγωγής, σε κλίμα ιδιαίτερα εγκάρδιο και φιλικό.