ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ & ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ευχόμαστε μια υγιή σχολική χρονιά. Με το ξεκίνημα της χρονιάς  θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι σχολικές μας μονάδες έχουν πλέον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και πρέπει άμεσα να ξεκινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για την εκλογή του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας καλούμε λοιπόν στην πρώτη γενική Συνέλευση την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 16.00 (απόγευμα) στο σχολείο (σε ειδικό χώρο)  όπου θα γίνουν παράλληλα και οι εκλογές.   Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουμε στην βελτίωση της ποιότητας της ειδικής εκπαίδευσης των μαθητών του σχολείου μας.

 Συγκεκριμένα θα πρέπει να ψηφίσουν οι γονείς  του 1/3 του συνόλου των μαθητών/τριών του σχολείου μας. Φέτος φοιτούν 45 παιδιά . Από τις 16.00 μέχρι τις 18.00 που θα κλείσει η κάλπη θεωρούμε ότι οι περισσότεροι γονείς θα έρθουν και με την ψήφο τους θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.   Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου την ίδια  ώρα και στον ίδιο χώρο. Επισημαίνουμε  πως θα τηρούνται όλα τα προληπτικά μέτρα  κατά της πανδημίας COVID 19 (χρήση μάσκας, αντισηπτικό χεριών, αποστάσεις, κλπ).

 Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων για το νέο ΔΣ , την Ελεγκτική επιτροπή και την Εφορευτική επιτροπή θα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 29 Οκτωβρίου καθώς και να διευκρινίζεται η υποψηφιότητα για το όργανο που θέλετε. Παρακαλώ να συμπληρώσετε το έντυπο που συνοδεύει αυτή την ενημερωτική επιστολή και να το τοποθετήσετε στο φάκελο του παιδιού στην τσάντα του.

*Υπενθυμίζουμε επίσης την ετήσια συνδρομή (ανά σχολικό έτος) που πρέπει να καταβάλλεται και ανέρχεται στα 10 ευρώ ετησίως για ένα παιδί και 15 ευρώ ετησίως για δυο παιδιά.

Πεύκα 22/10/20221                                                 Με εκτίμηση το προσωρινό ΔΣ